Nieuw: HondaFest Trackday – 10 september 2017

Waar zijn de CRX events en meetings?
Gebruikersavatar
Alyssa
Nieuwkomer
Nieuwkomer
Berichten: 23
Lid geworden op: 08-01-13 22:44

Nieuw: HondaFest Trackday – 10 september 2017

Bericht door Alyssa » 17-08-17 16:21

Afbeelding
Op 10 september zal de eerste HondaFest Trackday plaatsvinden, op Race Park Meppen. Deze nieuwe locatie biedt, naast de ruime clubpaddock, een splinternieuw circuit, waar vele Honda rijders een unieke ervaring op kunnen doen. Meld je aan voor deze track editie van HondaFest en ervaar dit nieuwe circuit zelf!

APEX Track Time Sessie
Rijd met je eigen Honda op het circuit, tijdens een van de APEX Track Time Sessies in Meppen. Alle Honda rijders kunnen zich aanmelden. Voor meer informatie over de beschikbare sessies en klassen, verwijzen wij je naar onze website: https://www.hondafest.eu/nl/circuit-rijden

Meld jouw Honda club aan!
Komen jullie met een groep naar de HondaFest Trackday in Meppen? Reserveer dan een plek op de grote club paddock, om zeker te zijn van een plekje. Meer informatie: https://www.hondafest.eu/nl/clubs/club-aanmelden
Clubs die zich van te voren aanmelden, ontvangen uiteraard een gratis club paddockkaart.

Afbeelding

Strictly S2000
Een circuit sessie speciaal voor de S2000 rijder, is de Strictly S2000 sessie. Alle S2000 rijders zijn welkom op het circuit. Wil jij graag deelnemen? Reserveer dan vooraf een plekje en ervaar het circuit! Tevens is er op de paddock een Strictly S2000 area terug te vinden.

StopTech Kickdown Competition
Licht op groen? Sprint zo snel mogelijk naar het einde van de baan, om daar in het afgezette vak tot stilstand te komen. Sta jij als eerste stil in je vak? Dan win je de sessie. Zet de snelste tijd neer en ga met één van de bekers naar huis.

Afbeelding

Gratis Retro Parade op circuit!
Rijd jij in een retro Honda en zou je graag meerijden tijdens de Retro Parade op het circuit? Reserveer kosteloos een plek voor jouw ‘oldie’ en meng je onder de andere oldtimers. Wees er wel snel bij, want er zijn slechts 20 plekken beschikbaar! Uit alle aanmeldingen worden 20 deelnemers geselecteerd.

Meld je gratis aan voor de individuele paddock
Wil jij dit Honda evenement zeker niet missen, maar past jouw auto niet in een van de thema’s? Dan ben je uiteraard als Honda rijder alsnog welkom op de paddock in Meppen. Vraag vooraf de paddockkaart aan en bespaar op je entreekosten.

Meer informatie: https://www.hondafest.eu/nl/home-meppen-2017

Afbeelding

Plaats reactie